-دخانیات
عدهای بر این باورند که دخانیات تأثیر چندانی در زندگی زناشویی ندارد. در حالیکه اگر این موضوع جدی تلقی شود بخوبی ثابت میگردد که مصرف دخانیات و اثرات دود و عوامل آن، چنان زندگی خانواده را تهدید میکند که اثرات آن نه تنها ناچیز نمیباشد، بلکه در خور کمال توجه و امعان نظر میباشد.
مرکز اعمال اعضای تناسلی در اثر استعمال دخانیات نه تنها از ناحیه اصلی ضعیف میشود بلکه از جانبی به دستگاه گوارش و گردش خون آسیب میرساند که ضعف انجام عمل زناشویی بر اثر استعمال دخانیات به دنبال دارد و دستگاه پرقدرت و پرتحرک عصب زناشویی را به شدت دچار اختلال و نارسایی میکند و زن را نسبت به امور جنسی بیرغبت و بیعلاقه میکند.
دانشمندان با تزریق محلول نیکوتین به خرگوش نر و ماده دریافتند بیضههای نر و تخمدان ماده کوچک شده و بافت آنها که سازنده هورمونها و سلولهای جنسی اسپرماتوزوئید و اوول میباشد ضعیف گردیده و به ناتوانی جنسی منتهی شده است. بنابر گزارش یک مرکز طبی در ژاپن، کشیدن سیگار و خوردن چای بلافاصله پس از هر غذا سهم مهلکی است که موجب میشود تا انسان دقایق عمر خود را کوتاه سازد زیرا با وارد کردن نیکوتین، حتی تین چای موجب تجزیه و فعل و انفعالات شیمیایی گشته و اثرات مفید غذا را خنثی نموده، غذا و ویتامینهای آن کارایی و قابلیت اصلی خود را به طور دقیق از دست میدهند.
یکی از قضات دادگاه حمایت خانواده میگوید: «دیروز با دو پدیده متضاد در دادگاه به فاصله یک ساعت روبرو شدم: اول زنی تقاضای طلاق داشت که از دست دود سیگار و بوی سیگار شوهرش به تنگ آمده و خود و فرزندانش دچار تنگی نفس شدهاند و تقاضای طلاق کرده بود و درست یک ساعت بعد مردی با ظاهری آراسته و موقر میخواست زنش را طلاق بدهد چون همسرش حاضر به ترک سیگار نبود. مرد اظهار میداشت که کشیدن سیگار به وسیله همسرش موجب بدآموزی برای فرزندانش میگردد و از طرفی بوی بد سیگار همسرش حس و غریزه زناشویی و جنسی او را کاهش داده است. بطوریکه هیچگونه رغبت زناشویی ندارد و ابداً مایل نیست در کنار وی قرار گیرد و همین عامل در درازمدت موجب انحراف جنسی وی خواهد شد و برای جلوگیری از انحراف جنسی خود ناچار شده تا از دست همسر سیگاری خویش شکایت کند و تقاضای طلاق بدهد.»
کودکانی که روزانه در معرض دود 30 نخ سیگار قرار داشتند دو برابر بیشتر با خطر ابتلا به اختلالات تنفسی روبرو بودهاند و اختلالات تنفسی در دختران شایعتر از پسران بود.
مادران بویژه هنگام بارداری در طول دوران شیردهی باید از استعمال دخانیات پرهیز کنند. در یک بررسی علمی مشخص شده است که در ادرار نوزادان مادران شیردهی که سیگار میکشیدند در مقایسه با نوزادان مادران سیگاری که با شیرخشک نوزادان خود را تغذیه میکردند میزان «کوتینین» ده برابر بیشتر بوده است. «کوتینین» یکی از فرآوردهای فرعی «نیکوتین» موجود در سیگار است.
زنی که با لبان سیگاری میخواهد همسرداری کند. چگونه میتواند کاملاً موفق باشد؟ زیرا آمیزش مرکزیت آن بوی خوش و حس شادابی است که با بوی سیگار همراهی ندارد. حتی مردی که با دهانی سیگاری بوی مشمئزکننده آن میخواهد همسرداری کند باید بداند که همسرش از آمیزش با وی چندان لذتی را نخواهد برد و بهداشت خانواده از ابزار مهم زناشویی و فاکتور بسیار مهمی در پرورش و شکوفا شدن خانواده میباشد. یک سیگاری معمولاً دارای اخلاق ناپایدار است بیثباتی و تردید و بیحوصلگی و بدخلقی او ممکن است محیط خانواده را از ؟ بدرقه کند.
به همین خاطر یکی از عوامل پایینبودن میزان طلاق در روستاها بدون تردید میتوان در اثر مصون ماندن روستائیان از شر الکل و سیگار است.
پیوستها:
درمان استمناء|درمان ناتوانی جنسی|درمان مشکلات جنسی|درمان انزال زودرس|درمان زودانزالی|وازکتومی|میکروپنیس|