skip to Main Content
Rate this post

اختلالات كیسه بیضه ، بیضه ها یا اپیدیدیم

شرایط تاثیر گذار بر محتویات كیسه بیضه ممكن است بیضه ها ، اپیدیدیم یا خود كیسه بیضه را شامل شوند ،

آسیب بیضه ای حتی آسیب جزئی به بیضه ها می تواند درد شدید، كبودی یا تورم ایجاد كند. اكثر صدمات بیضه ای زمانی رخ می دهند كه بیضه ها معمولاً طی ورزش یا بخاطر لگد و ضربه های دیگر،‌ آسیب می‌بیند. پیچش بیضه زمانی پیش می‌اید كه یكی از بیضه ها بدور خودش می‌چرخد و جریان خون آن دچار اختلال می‌شود و معمولا جراحی اورژانس برای رفع آن نیاز است.

واریكوسل : این حالت در واقع واریس و یا گشاد شدگی سیاه‌رگ‌های بیضه است. واریكوسلها معمولاً در زمان بلوغ ایجاد می شوند . آنها معمولاً بی ضرر هستند ولیكن در بعضی افراد به بیضه آسیب رسانده یا تولید اسپرم را كم می كنند.

سرطان بیضه ای : این بیماری یكی از شایعترین سرطانهای مردان كمتر از 40 سال می باشد. وقتی رخ می دهد كه سلولهای داخل بیضه بطور غیر طبیعی تقسیم می شوند و تومور ایجاد می كنند. سرطان بیضه می تواند به بخشهای دیگر بدن هم شیوع یابد اما اگر خیلی زود تشخیص داده شود نتیجه درمان عالی خواهد بود. پسران نوجوان باید ترغیب شوند تا آموزش ببینند از خود معاینه بیضه ای به عمل آورند.

اپیدیدیمیت: التهاب اپیدیدیم لوله های مارپیچی كه بیضه ها را با لوله ها منی مرتبط می سازد. معمولاً بر اثر عفونت بوجود می آید مثلا بیماری جنسی مسری كلامیدیا و منجر به درد و تورم كنار یكی از بیضه ها می شود.

ورم بیضه : وقتی رخ می دهد كه مایع در غشای اطراف بیضه ها جمع آوری می شود. ورم بیضه ممكن است باعث تورم بیضه شود اما بطور كلی بی درد است . در بعضی موارد ، جراحی برای اصلاح این وضعیت لازم است .

فتق مغبنی: وقتی بخشی از روده ها به داخل كشاله ران یا كیسه بیضه ، رخ می دهد. فتق شبیه برآمدگی یا تروم بخش كشاله ران به نظر می رسد با جراحی می توان اصلاحش كرد.

اختلالات آلت تناسلی

اختلالات تاثیر گذار بر آلت تناسلی عبارتند از :

التهاب آلت تناسلی : علائم آن عبارتند از : قرمزی ، خارش ، تروم و درد . بالانیت زمانی رخ می دهد كه سر آلت ملتهب می گردد. همچنین پوست ختنه گاه در صورت عدم ختنه كودك، می‌تواند مبتلا به عفونت قارچی و باكتریاییگردد.

نقص پیشابراه پیشین : اختلالی است كه مجرای ادراری زیر آلت باز می شود نه در نوك آن

تنگی ختنه گاه : تنگی پوست ختنه گاه آلت تناسلی است و در نوزادان و كودكان شایع می باشد. معمولاً بدون درمان برطرف می شود. اگر در ادرار كردن مشكلی ایجاد كند ختنه توصیه می گردد.

پارافیموزیس : زمانی رخ می دهد كه آلت ختنه نشده پسری جمع می شود. اما سرجایش بر نمی گردد در نتیجه جریان خون به آلت مختل شده و درد و تورم ایجاد می گردد. پزشك شاید سعی كند به كمك روغن پوست ختنه گاه را جا بیندازد ولیكن چنانچه عملی نشد، ختنه توصیه می شود.

پیوستها:

ویاگرا|لارگو|زولوفت|تستوسترون|جینسینگ|تریبولس|سقنقو|دستگاه شوک ویو|اولترا سوند تراپی آلت تناسلی|

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top